Українська правда

На ЧС-2002 збірна України може виступити без НХЛ-івців

Сергей Шемшученко — 10 квітня 2002, 16:00

На вихідні дні національна збірна України зіграє два товариські матчі зі збірної Росії на виїзді, в рамках підготовки до ЧС-2002 року. На цю гру тренерський штаб збірної запросив 25 хокеїстів, ось їх повний список:

Склад збірної України: Симчук, Карпенко, Климентьєв, Ширяев, Касянчук, Савицький, Тимченко, Завальнюк, Остроушко, Полковніков, Бобровніков, Гунько, Цирул, Діденко, Олецький, Савченко, Литвиненко, Харченко, Василевський, Марковський, Матвійчук, Шахрайчук, Тимченко, Шафаренко, Гніденко.

Як повідомив CHAMPIONу один з тренерів національної команди Олександр Сеуканд, поки що не відомо чи візьмуть участь в чемпіонаті світу легіонери з НХЛ. Більш за все що не зможе приїхати Федотенко, Варламов, команди яких виходять у плей-офф, а також Понікаровський, якого традиційно не відпустить "Торонто", а ось доля приїзду Христича визначиться лише після 15 квітня.

Останній етап підготовки збірна України проведе у Києві, де зіграє 19 та 20 квітня товариські матчі з російським "Торпедо". Нагадаємо, що на чемпіонаті світу який стартує в кінці квітня, в своїй групі збірна України гратиме з командами Словаччини, Фінляндії та Польщі.