Українська правда

Михайличенко: "Пропустили два дуже прикрих м'яча"

Сергей Шемшученко — 7 червня 2009, 08:11

Після пропущеного м'яча на перших хвилинах зустрічі з хорватами у головного тренера збірної України Олексія Михайличенка розгубленості не було. Про це заявив сам наставник після матчу.

"Звичайно, неприємно пропускати на перших же хвилинах. Але ми чекали, що збірна Хорватії з самого початку матчу показуватиме свою агресію, постарається психологічно подавити нашу команду. Але розгубленості після пропущеного м'яча у мене не було - я розумів, що попереду ще дуже багато часу і сподівався, що пропущений м'яч зіграє позитивну роль - додасть хлопцям упевненості", - сказав він.

За словами Михайличенка, гра була досить динамічною та безкомпромісною.

"Був матч гідних один одного суперників, а на полі з першою і до останньої хвилини поєдинку йшла безкомпромісна боротьба, футболісти обох команд демонстрували величезне бажання перемогти. Звичайно, не обійшлося без помилок і непорозумінь, але в принципі гра була досить динамічною", - додав тренер.

"На жаль, ми пропустили два дуже прикрих м'яча. З іншого боку, це в якійсь мірі компенсується тією обставиною, що успіх нам посміхався в епізодах, коли м'яч двічі потрапляв в штангу наших воріт", - цитує Михайличенка dynamo.kiev.ua.

"Шкода, що ми не зуміли до кінця гри витримати той темп, який був заданий у першому таймі. Не зуміли використати завойований нами простір і довести до логічного завершення дуже хороші контратаки, коли вели у рахунку. Потім ми пропустили, вважаю, досить нелогічний м'яч. Але у будь-якому випадку, це була наша помилку. Ми дозволили хорватам на емоціях, на підйомі провести кінцівку матчу агресивніше, ніж ми", - підсумував наставник.