Українська правда

Мерлені хоче поборотися за "золото" Лондона-2012

Сергей Шемшученко — 13 жовтня 2009, 17:28

Олімпійська чемпіонка Афін-2004 та бронзова призерка Пекіна-2008 Іріні Мерлені хоче поборотися за чемпіонство ОІ у Лондоні 2012 року.

Про це спортсменка заявила після операції на коліні, інформує газета "Факты".

"Поки я відпочиваю. Буду відновлюватися, а потім подивимося, що робити далі. Якщо чесно, то мене аж викручує від бажання перемогти ще й на Олімпіаді 2012 року в Лондоні. Всі сили віддала б для цього", - сказала українка.

"Я стільки років провела на борцівському килимі, що не уявляю свого життя поза спортом. А з іншого боку, мені так хочеться проводити весь свій час не на зборах, а з чоловіком і дитиною, яких я обожнюю. Дуже важко поєднувати спорт і турботи про сім'ю. Та й потусуватися хочеться", - розповіла Мерлені, яка вже спробувала сили у шоу-бізнесі.

"Я ж, коли в спорті була, по дискотеках не ходила. А тепер, коли багато чого досягла, мені так цікаво зануритися у світ шоу-бізнесу, поспілкуватися зі знаменитостями. Із задоволенням виступаю в різних шоу-програмах. Найбільше сподобалося брати участь у "Танцюю для тебе" і в "Іграх патріотів". Класний проект запустили нещодавно на "1 +1" - "Я люблю Україну". Я навіть в кулінарній передачі брала участь. У "званому вечорі" знімалася цілий тиждень. Готувала стіл для вечірки в китайському стилі. Звуть взяти участь у новому проекті "Блонді 007", - сказала Мерлені.