Українська правда

Маріо Чіпполіні буде працювати на донецьку команду

Сергей Шемшученко — 12 листопада 2008, 21:18

Легендарний італійський гонщик Маріо Чіпполіні буде виконувати роль PR-менеджера в українсько-італійській команді "ІСД".

На презентації нової команди чемпіон світу 2002 року, переможець 42-их етапів "Джиро Італії" і 12-ти етапів "Тур де Франс" не приховував своєї радості від підписаного контракту.

"Я давно мав бажання бути задіяним у процес підготовки молодих і перспективних спортсменів. У нас прекрасна база і дуже великі плани в роботі. Економічна криза змусила нас переглянути програму підготовки до сезону, але я запевняю вас, ми почали відмінно працювати і продовжимо нашу велику справу... Моя посада? Знаєте, ми домовилися, що я зможу займатися ще і технічними консультаціями, зможу працювати в селекції юних талантів, і не дивуйтеся якщо під час гонки ви побачите мене в машині супроводу. Я просто не зможу усидіти в офісі, коли хлопці будуть працювати на трасі. Я хочу бути корисним команді в будь-якій ситуації" - цитує Чіпполіні видання "La Gazetta dello Sport".

Менеджер команди Анжело Чітракка на прес-конференції повідомив, що в команді "ІСД" буде 16 гонщиків. Лідируючу трійку складуть Джованні Вісконті, Андрій Гривко і Дмитро Грабовський. "У нас сформована трирічна програма. Початковий бюджет у 4 мільйони євро збільшиться до 7.5 мільйонів. У команди є задача - ввійти в число десяти провідних велокоманд світу до 2011 року" - сказав Чітрака.

www.sports.com.ua