Українська правда

Львівський стадіон будують із випередженням графіка

Сергей Шемшученко — 20 березня 2009, 16:55

Будівництво нового стадіону у Львові проходить із випередженням графіка на тиждень-півтора. Про це 20 березня під час прес-конференції повідомив голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть, інформує Укрінформ.

"Роботи зі спорудження арени йдуть у дві зміни, а з потеплінням ми плануємо працювати у три. На будівництві працюють 300-400 робітників, функціонує 8 баштових кранів, що перекривають площу стадіону", - сказав він.

Голова Львівської облдержадміністрації зазначив, що найближчим часом на арені будуть встановлені відеокамери, і всі охочі зможуть спостерігати за будівництвом он-лайн на сайті ЛОДА.

За словами Миколи Кмітя, у Львові та області до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року буде побудовано та реконструйовано шість тренувальних баз.

Це -стадіон "Україна", на якому зараз приймають своїх суперників "Карпати", стадіони ЛДУФК (Львівського державного університету фізичної культури - ред.), "Юність", "Сокіл".

Також буде збудовано спортивно-оздоровчий комплекс "Діамант-Пустомити", на якому функціонуватиме футбольне поле. Ще одна база, запасна, має бути підготовлена у Трускавці.