Українська правда

Львівські залізничники пропонують усім охочим пограти у міні-футбол та волейбол на нових полях

Сергей Шемшученко — 11 серпня 2008, 18:11

Відтепер у спорткомплексах Львівської залізниці можна не лише активно відпочивати, але й проводити всеукраїнські чи міжнародні змагання. Таке стало можливим завдяки тому, що залізничники капітально оновили свою спортивну базу, зокрема, для таких видів як міні-футбол та волейбол. Нові майданчики, виконані за усіма вимогами міжнародних спортивних організацій, залізничники пропонують використовувати не лише своїм спортсменам, але й усім, хто просто бажає проводити час з користю для здоров'я.

Тепер залізничники на базі ФСК "Локомотив" (Львів, вул. Федьковича, 30) мають штучне покриття для міні-футболу розмірами 42 на 24 м. Нідерландські майстри не лише запевнили львів'ян у тому, що цей майданчик відповідає усім вимогам ФІФА, але й дали гарантію на його використання - два роки за умови щоденної експлуатації. А відтак залізничники закликають адміністрації шкіл, дитячих закладів, підприємців, працівників усіх організацій міста та області скористатися можливістю і організовувати на цьому полі тренування, турніри, змагання чи просто час від часу відпочивати з м'ячем.

Для того, щоб усі охочі отримали можливість грати у міні-футбол, залізничники навіть зробили нічне освітлення майданчика, тому грати на ньому можна мало не цілодобово.

Ще одним сюрпризом для львів'ян став оновлений волейбольний майданчик, реконструкцію якого залізничники завершили мало не напередодні відкриття V Спартакіади залізничників України.

Львівська магістраль завжди активно залучає до спорту своїх працівників. У спортшколах та спортзалах залізничники займаються найрізноманітнішими, подекуди дещо дивними, видами спорту, такими як велоспорт, фехтування, усі види боротьби, ігрові види спорту, пауерліфтинг, хокей, спортивне та зимове рибальство, шахи, теніс та ін.

zik.com.ua