Українська правда

Лагербек: У нас дуже гарні шанси на путівку в 1/4 фіналу, адже в команді зібрані справжні бійці

Сергей Шемшученко — 15 червня 2008, 13:42

Головний тренер збірної Швеції Ларс Лагербек вважає, що незважаючи на образливу поразку від іспанців, його команда зберігає гарні шанси на вихід у чвертьфінал.

"Звичайно, дуже кривдно програвати матч таким чином, на останніх секундах, - наводить слова Лагербека офіційний сайт турніру. "Ми добре грали в першому таймі і створили більше можливостей для взяття воріт. Іспанці ж частіше володіли м'ячем і також створювали гострі моменти. Повинний поздоровити них з перемогою. Ще до матчу я говорив, що в комбінаційній грі збірної Іспанії немає рівних. Отже, незважаючи на поразку, треба віддати належне і моїм підопічним.

Усе як і раніше в наших руках. Ми відновимо сили і будемо готуватися до заключного двобою. Вважаю, у нас дуже гарні шанси на путівку в 1/4 фіналу, адже в команді зібрані справжні бійці. Наступні 24 години усі будуть дуже розчаровані, але ми оправимося від цієї невдачі. Головне - ми як і раніше господарі власної долі.

Ібрагімович відчув біль у коліні. Після бесіди з медичним персоналом ми вирішили замінити його, хоча Златан ще міг провести на полі кілька хвилин. Однак не варто ризикувати, адже їє шанс збільшити травму. Футболісти, що вийшли на заміну, зіграли непогано, тоді як Ібрагімович у першому таймі показав гру світового рівня. Нам його, природно, не вистачало.

По-моєму, у нього така ж травма, як і після матчу з греками, а виходить, Златан візьме участь у двобої з росіянами. Не думаю, що ми так вже сильно залежимо від нього, але це футболіст світового рівня. Якщо у вашій команді є гравець такого калібру, то він неминуче буде відігравати ключову роль. Коли Ібрагімович на полі, наші шанси на перемогу зростають."

www.sportbox.ru