Українська правда

Кревсун та Паламар можуть пробитися на Світовий легкоатлетичний фінал

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2008, 13:36

Срібна призерка Олімпіади Бланка Власіч і багаторазова рекордсменка серед юніорів Памела Джелімо впевнено штурмують золотий мільйон. На п'ятому етапі Ліги в Цюриху спортсменка з Хорватії знову перемогла у стрибках у висоту, результат олімпійської чемпіонки Тіа Еллебо - 1.90. Хто ж все таки забере головний приз стане відомо після змагань у Брюселі. Трансляцію вестиме МЕГАСПОРТ з 20:55 у п'ятницю, 5-го вересня.

Можливо саме в Брюселі буде встановлено новий світовий рекорд в спринті. Зараз про це тільки й мови: екс-рекордсмен світу Асафа Пауел пробіг 2-го вересня в Лозанні стометрівку за 9.72. До того ж травми заліковує американець Тайсон Гай і цілком вірогідно, що новому рекорду бути.

Не завершується сезон і в українських атлетів. Юлія Кревсун та Віта Паламар після стабільних виступів на етапах Голден Ліги мають високі шанси потрапити на Світовий легкоатлетичний фінал. Так само як і бронзовий призер Олімпіади Денис Юрченко. А от Ірина Ліщинська планує додати балів на найближчих змаганнях в Бельгії і також позмагатись на Фіналі у Штутгарті, подімоляє Федерація легкої атлетики України.