Українська правда

Континентальний Кубок. "Сокіл" планує дійти до фіналу

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2002, 10:42

Олександр Юрійович СЕУКАНД поділився планами київського "Сокола" на третій етап Континентального Кубка, який стартує 22 листопада 2002 р. з кореспондентом "Української хокейної агенції" Костянтином ДУЛЬЦЕВИМ:

- До матчів Континентального Кубка ми підходимо в непоганому стані. Починаючи з серпня місяця хокеїсти "Сокола" знаходиться у постійному ігровому тонусі. Були у нас дні і для відновлення. Якщо нам вдасться зберегти всі тих, з ким ми починали сезон, то думаю, що за підсумками турніру нам цілком під силу зайняти перше місце і пробитися у фінал.

- Що стосується суперників, то яка-небудь інформація про них у нас є. Команда-господар - братиславський "Слован", за останнім даними зараз йде на третій сходинці у турнірній таблиці чемпіонату країни. Але, проте, всі ми знаємо силу словацького хокею.
Поки не ясно, в якому стані знаходиться австрійський ФСВ "Філлах" - команда пристойного рівня, в якій зібрані найсильніші австрійські майстри, розбавлені канадськими легіонерами.

- І, нарешті, третя команда - угорський "Дунаферр". Багато хто його відносить до числа аутсайдерів турніру, але я б так не говорив. Відомо, що на сьогоднішній день хокей в Угорщині розвивається великими темпами. На сьогоднішній день збірна цієї країни - твердий середняк групи В. В деяких клубах цієї країни працюють словацькі фахівці. У тому числі грає багато легіонерів. Але знову ж повторюся: незважаючи на всю грізність, команди всі прохідні.

Українська хокейна агенція