Українська правда

Київ прийме етап "Еврохокей-челленджа"

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2003, 10:45

З 19 по 21 грудня у київському Палаці спорту пройде етап "Еврохокей-челленджа", у якому за перемогу будуть змагатися команди України, Латвії, Данії та збірна українських клубів. На учбово-тренувальний збір напередодні турніру головний тренер української команди Олександр Сеуканд викликав наступних гравців: воротарі - Карпенко, Симчук, Селіверстов, Бруль і Пяткевич; захисники - Ширяєв, Климентьєв, Толкунов, Остроушко, Полковников, Ісаєнко, В.Тимченко, Мудрий, Кирик, Рsвний, Лясковський, Савицький, Скороход, Рябенко, Люткевич, Полоницький, Благий; нападаючі - Христич, Сальников, Литвиненко, Шахрайчук, Матвійчук, Бобровніков, Сєров, Цируль, Семенченко, Касянчук, Харченко, Гніденко, Пастух, Лазарєв, Олецький, Ніколаєв, Панченко, Сливченко, Рублівський, Буточнов, Дехтяренко, С.Черненко, Гончаренко, Марковський, Млинченко, Шевченко, Заблудовський, Бобкін, Д'яченко, Зіневич, Лахматов, Яковенко.

Відсутність вікон у вищій лізі чемпіонату Росії унеможливлює запрошення у збірну таких виконавців як Шафаренко, Побєдоносцев та Василевський. Приїзд Люткевича також знаходиться під великим сумнівом по тим же причинам. Немає визначеності і з прибуттям у Київ петербуржця Остроушко, не приїде і Завальнюк - у дні "Єврочелленджа" армійці Михайлова грають перенесений матч Суперліги. "Пропав" з поля зору наставників збірної після свого відходу з Нижнього Новгорода харків'янин Цируль. На жаль, досить ймовірно, що в останній грі турніру не зможуть взяти участь деякі легіонери з російської Суперліги, яким вже у понеділок, 22 грудня, повинні приєднатися до своїх клубів.

Усі викликані гравці будуть проходити учбово-тренувальний збір єдиним колективом. Поділ на першe і другу збірні відбудеться перед самим стартом "Єврочелленджа". Керувати діями національної команди буде Олександр Сеуканд, а збірної клубів, ймовірніше всього, Анатолій Степанищев, якому буде допомагати або Валерій Ширяєв, або, при його відсутності, Анатолій Дьомін.

Українська хокейна агенція