Українська правда

Київ прийматиме етап "European Іce Hockey Challenge

Сергей Шемшученко — 21 листопада 2002, 12:00

Менше місяця залишилося до старту київського етапу міжнародного хокейного турніру "European Іce Hockey Challenge", який пройде у Києві з 13-го по 15 грудня.

Оргкомітет турніру додає всі зусилля, щоб перший в Україні офіційний турнір IIHF, для національних збірних, пройшов на найвищому організаційному рівні. Матчі туру відбудуться у київському Палаці Спорту, в зручний для вболівальників час. Вхді безкоштовний!

Також ведуться пошуки партнерів для показу прямих телевізійних трансляций матчів турніру за участю української збірної. Крім того, інтернет-проект "Українська хокейна агенція" планує проведення прямих он-лайн трансляций всіх ігор на своєму сайті (www.hockey.org.ua).

Планами майбутнього турніру, поділився віце-президент Федерації хокею України, Анатолій Іванович Найда:

- Усіх секретів поки розкривати не хочу. Але скажу, що ті хокейні змагання, які проводилися в нас з часі Незалежності України, не будуть йти ні в яке порівняння з цим турніром. Він навіть буде проведений краще, ніж інші подібні змагання, що проходять у Європі. Така наша слов'янська традиція: якщо щось організовуємо, тоді на "повну катушку". Вболівальникам потрібно подарувати свято, тому що не відомо, коли ми в майбутньому зможемо провести такий турнір. Тим більше всі вже скучили по великому хокею: самі розумієте - київський "Сокіл" який приймає участь у чемпіонаті СЄХЛ - це одне, а от національна збірна - зовсім інше. Пройде турнір у Палаці спорту. Вхід буде вільним.

Попередній розклад матчів турніру виглядає наступним чином:

13 грудня (п'ятниця).

15-00. Білорусія - Великобританія,

18-30 Україна - Угорщина.

14 грудня (субота).

15-00. Угорщина - Білорусія,

18-30. Великобританія - Україна.

15 грудня (неділя).

13-00. Великобританія - Угорщина,

16-30. Україна - Білорусія.

Час початку ігор – київський.