Українська правда

Христич не хоче грати у Європі та Росії

Сергей Шемшученко — 11 серпня 2002, 21:06

Екс-гравець "Вашингтон Кепіталз" Дмитро Христич, що нині знаходиться у Києві заявив, що варіант про його перехід в один з європейських клубів, а тим більше російських, поки не розглядається. Всі його надії по колишньому пов'язані з Національною хокейною лігою.

- Не думаю, що в НХЛ немає бажаючих придбати кваліфікованого форварда, що має статус вільного агента. Процес пошуку клубу трохи затягується, але до старту регулярного чемпіонату час ще є. Мій агент займається пошуками нової команди, і мотивів для паніки у мене немає. Він повністю навантажений у мої справи, - підкреслив Христич.

Окрім того, зі слів Христича, він планує зіграти у складі збірної України на першому етапі Єврохокей-челендж у Латвії, якщо не станеться ніяких форс-мажорних обставин, і він не буде вимушений вилетіти в Америку для підписання контракту.

Так само у Києві на День незалежності відбудуться два товариських матчі з однією з білоруських команд. Перед рідною публікою в складі "Сокола" на майданчик планує вийти і Христич. А його партнером буде ще один вихованець київської хокейної школи - Олексій Житник.