Українська правда

Ісинбаєва може стати українкою

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2008, 10:27

Дворазова олімпійська чемпіонка, багаторазова рекордсменка світу в стрибках з жердиною Олена Ісинбаєва під час турніру в Шанхаї вперше представила публіці свого бойфренда Артема, повідомляє Газета.ru.

Вперше Олена Ісинбаєва зізналася в коханні до Артема відразу після перемоги на Олімпійських іграх у Пекіні, де перемогла зі світовим рекордом. Ну а потім почали відкриватися деякі подробиці. Вдалося з'ясувати, що Артем молодший за Олену на декілька років, з Донецька, працює діджеєм, спортом професійно не займався.

"Мій хлопець з України, Артем. Чи переберуся до нього? Швидше, я Артема заберу до Росії", - передає слова чемпіонки агентство "Весь спорт".

"Я не знав, що у Олени молода людина з Донецьку. Вона мені нічого такого не казала. Але якщо сказала журналістам зараз, отже, вважає це правильним і важливим. Я буду щиро радий, якщо Олена вийде заміж і народить дитину. Я не бачу в ній - тільки рабиню спорту. Вона розумна та цікава людина, сильна особа. Звичайно, я бажаю, щоб яскравою, красивою та щасливою у Олени було не тільки спортивне життя, але й особисте" - сказав агентству "Весь спорт" тренер Олени Ісинбаєвої, Віталій Петров.

www.galaolympics.com