Українська правда

Ігор Карпенко: Найскладнішою буде гра з "Металургсом"

Сергей Шемшученко — 22 листопада 2008, 13:30

Воротар київського "Сокола" Ігор Карпенко вважає найскладнішою зустріччю півфінального раунду Континентального кубку зустріч із латвійським "Металургсом". Про це він сказав після перемоги київського клубу над білоруським "Кераміном" і напередодні зустрічі із господарями.

"Ми обіграли сильного суперника, але вся боротьба лише зав'язується. Ми маємо зіграти ще дві зустрічі і добитися у них двох перемог буде нелегко. Особливо це стосується до зустрічі з господарями (лієпайським "Металургсом" "Сокіл" грає сьогодні - ред.). Так, в лієпайчан в складі немало молоді, але вони грають удома і цим все сказано", - наголосив Карпенко.

"Весь поєдинок ми провели в три п'ятірки і віддали ініціативу мінчанам лише на початку другого періоду. Добре, що дуже швидко третій гол забив Авєркін. Дуже важлива шайба", - наводить слова голкіпера прес-служба ХК "Сокіл".

На його думку, у завершальному періоді "Сокіл" грав на утримання рахунку.

Також Карпенко розповів про свою травму, яку він отримав у матчі чемпіонату Росії з "Крісталом" з Електросталі:

"В ході гри відчував певний дискомфорт в нозі, але хіба я міг у настільки відповідальному матчі просити заміну", - риторично запитав голкіпер.

Нагадаємо, вчора у латиському місті Лієпая стартував півфінальний раунд Континентального кубка за участю білоруського "Кераміну", казаського "Горняка", латиського "Металургса" та українського "Сокола".

Матч "Металургс" - "Горняк" завершився з рахунком 5:2.