Українська правда

Христич переїхав до Росії

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2002, 11:23

Форвард збірної України з хокею Дмитро Христич підписав котракт з російським клубом "Металург" (Магнітогорськ). Про це Громадському радіо повідомив генеральний менеджер збірної України з хокею Василь Фадєєв. Але, за словами Фадєєва, контракт підписано з умовою, якщо будь-який клуб НХЛ зацікавиться послугами українского форварда, то Христич розірве угоду з "Магніткою" і вирушить до Америки.

Окрім того, слід додати, що Христич буде грати в одній команді з ще двома українцями - віце-капітаном збірної України Сергій Клімент”євим і воротарем Ігорем Карпенком.

Сума угоди з "Металургом" традиційно не разголошується. Але можна з упевненістю стверджувати, що вона є набагато менша за ті 3 млн. 250 тисяч доларів, які Дмитро заробив граючи у минулому сезоні у "Вашингтоні".

Окрім того, за словами Василя Фадеева, Христич 1 листопада прибуває до Києва і буде готуватись у складі національної збірної до другого етапу "European Ice Hockey Challenge", який відбудеться в Угорщині з 8 по 10 листопада. Одразу по закінченні турніру Христич вирушить до Магнітогорська.

"Громадське радіо"