Українська правда

Хожув і Краків залишаються резервними містами Польщі?

Сергей Шемшученко — 27 травня 2009, 18:17

Польський міністр спорту Мирослав Држевецкі заявив, що два польських міста, що були виключені УЄФА як приймаючі міста Євро-2012 - Краків і Хожув "усе ще беруть участь у цьому проекті".

"Ми продовжуємо співробітничати з містами, що виключені із заявки. Було б не правильно відмовлятися від уже початих проектів, що вже реалізовуються і вважати їх менш важливими, після цього рішення, - цитує Држевецкі сайт 2012.org.pl.

"До 30 листопади ми повинні тримати пальці за українські міста, що до цього часу повинні показати дуже серйозний рівень готовності, щоб могли як і раніше претендувати на проведення чемпіонату".

"Увесь світ, і Україна зокрема, знаходиться в кризі, і ми не знаємо, коли це закінчиться, так що все можливо. Поки м'яч у грі. Якщо в Кракові і Хожуві як і раніше буде настільки серйозний підхід і рішучість, як вони готуються, то, можливо, сонце буде світити і для них. Кожний повинний робити свою роботу і бути готовим до всього", - підкреслив міністр спорту.

Држевецкі оптимістичний і не виключає, що УЄФА в підсумку поверне в заявку відхилені польські міста. І закликає обидва міста не сповільнювати їхній прогрес.

"Вершки можна зняти під час проведення Євро-2012. За три тижні, коли проводиться турнір, але наші зусилля спрямовані на те, щоб ці міста і стадіони служили городянам і глядачам, як мінімум, найближчий 20 років, - заявив міністр спорту, додавши, що "тут немає тих що програли. Я переконаний, що зусилля не будуть даремні".

terrikon.dn.ua