Українська правда

Хокей на траві. ЧС-2006 /жінки/. Відбір. Збірна України у 1 турі програє команді Англії /розклад ігор "синьо-жовтих" + регламент турніру/

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2006, 16:02

У Римі стартував розподіл путівок на цьогорічний чемпіонат світу з жіночого хокею на траві.

Збірна України, виступаючи у групі “А”, свій дебютний поєдинок проводила проти команди Англії і програла із “сухими” – 0:3. В іншому протистоянні китаянки були сильнішими за шотландок – 2:0. Заключний матч першого туру у нашій групі відбудеться сьогодні дещо пізніше: на смарагдовому газоні одна одну випробують команди Японії та Франції.

Додам, що завтра “синьо-жовті” зустрінуться з японками, 28-го – з китаянками, 30-го числа – з француженками, а підіб’ють підсумки групового раунду кваліфікації матчем із шотландками /2-го травня/.

2 етап турніру розпочнеться 4-го травня: відбудуться півфінали та фінал змагань, а також ігри за 3-тє, 5-те, 7-ме, 9-те та 11-те місця.

До фінальної частини чемпіонату світу – 2006, яку на своїх полях з 27-го вересня по 7-ме жовтня прийматиме Іспанія, потраплять лише 5 найсильніших збірних.

Нагадаю, що свою участь у першості планети вже забезпечили хокеїстки Голландії, Австралії, Іспанії, Аргентини, Індії, ПАР та Німеччини.