Українська правда

Харківська "Дружба-78" виграла Кубок Нью-Йорка

Сергей Шемшученко — 31 грудня 2004, 11:38

Перемогою харківської "Дружби-78" над Suffolk PAL з рахунком 13:0 завершилися матчі в 2-й підгрупі розіграшу Кубка Нью-Йорка у віковій категорії Midget Major. Три перемоги в матчах проти своїх суперників і перше місце в підгрупі вивели українську команду в півфіналі на команду Valley Forge Minutemen.

Перемігши "активістів" і в другому матчі - 3:1, харків'яни вийшли у фінал Кубка, що пройшов на майданчику Albany Academy. Протистояв українській команді в цьому матчі переможець півфіналу першої підгрупи Long Island Gulls. "Дружба", перемігши американську команду у фіналі з рахунком 5:1, стала володарем Кубка Нью-Йорка. У п'ятьох проведених зустрічах харків'яни закинули у ворота своїх суперників у цілому 30 шайб, до яких можна приплюсувати 39 результативних передач. Кращим бомбардиром "Дружби" у цьому турне поки є Єгор Єгоров, на рахунку якого 6 шайб.

Завтра в українських хокеїстів день відпочинку, а вже в перші дні Нового року їх чекають матчі з новими суперниками. Так, 1 січня в спрінгфілдському Olympia Ice Center (Масачуссетс) відбудеться матч із N.E. Jr. Falcons Junior Minors. 3 січня в Енфілді (Enfield Twin Rinks) пройде повторний матч, але вже проти більше старшої команди "соколів" - N.E. Jr. Falcons Midget Minors.

"Українська хокейна агенція"