Українська правда

Гусін розповів рецепт перемоги над Англією

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2009, 20:48

Збірна України може перемогти Англію за рахунок злагодженої гри в обороні та грі при стандартах. Про це заявив колишній півзахисник збірної України Андрій Гусін.

"Перш за все, злагоджена гра в обороні, причому всіх польових гравців. По-друге, висока індивідуальну майстерність окремих виконавців. І по-третє, успішна гра при стандартних положеннях", - сказав Гусін на питання про рецепт, за яким підопічні Олексія Михайличенка можуть на "Вемблі" перемогти збірну Англії.

На думку футболіста, слабке місце України у контролі м'яча.

"Ми все ще не вміємо довго контролювати м'яч. Але я не докоряю цим. Я сам грав і знаю, що ми ніколи не зможемо конкурувати в цьому компоненті з іспанцями або бразильцями. Просто в наших школах вимоги дещо інші. Тому нічого не треба вигадувати, просто акуратно зіграти у притаманній манері", - сказав Гусін.

"Терпіти нам доведеться не тільки в Англії. І в Хорватії доведеться терпіти, і в Білорусі. Виходячи зі стратегії всього відбіркового циклу, я вважаю, не лондонський матч стане головним для нашої збірної ", - наводить слова Гусіна видання Сегодня.