Українська правда

Гравці збірної України мали намір бойкотувати етап "Єврохокей-челленджа", щоб звернути увагу "верхівки" на те, що творитьс

Сергей Шемшученко — 28 липня 2003, 18:09

Вже екс-головний тренер збірної України з хокею Анатолій Богданов в інтерв'ю газеті "Команда" після своєї відставки зазначив, що свого часу українська збірна з хокею мала намір бойкотувати етап "Єврохокей-челленджа" в Данії, щоб звернути увагу "верхівки" на положення справ у країні. Чи можливо таке у футбол... Напевно що ні.

"Перед етапом "Єврохоккей-челлендж" у Данії багато хлопці запропонували бойкотувати участь у ній збірної України, щоб "верхівка" звернула свою увагу на положення справ у країні. І капітан команди Валерій Ширяєв із мною розмовляв. Проте, мені вдалося переконати хокеїстів, що подібні проблеми вирішуються по-іншому. А відмова від турніру призведе тільки до санкцій і підриву авторитету держави", зазначив Богданов.

У той же час Анатолій Богданов, чекає тих часів коли в хокеї з'являться свої Суркіси та Ахметови: "Знаючи гравців, команду, можу з упевненістю заявити, що всі вони приїжджають у збірну з великим задоволенням. Але, на жаль, у нас немає належної підтримки й інтересу до колективу понад все. Чесно кажучи, я так заздрю українському футболу! Чекаю, коли у нас з'являться свої Суркіси й Ахметови, що витрачають свої гроші, здоров'я й час на улюблену справу. Дай Боже, щоб в українському хокеї коли-небудь наступила подібна ідилія."