Українська правда

Федотенко залишить "Тампу"?

Сергей Шемшученко — 9 червня 2004, 11:14

Господарі "Тампи", яка вчора тріумфально завершила сезон завоюванням Кубка Стенлі, повинні солідно розщедритися, якщо клуб має намір зберегти свій переможний склад. У поточному сезоні платіжна відомість клуба складала невеликі по мірках НХЛ 33 мільйона доларів, однак тепер ця сума неминуче збільшиться.

Так, підійшов до кінця дворічний контракт Мартена Сан-Луі, по якому він щорічно заробляв півтора мільйона доларів. Нова зарплата одного з головних претендентів на звання найкоштовнішого гравця сезону безсумнівно повинна бути на рівні 5 мільйонів.
Минув контракт із "Тампой" і в голкіпера Миколи Хабібуліна, правда в угоді є опція, по якій його можна продовжити ще на рік, запропонувавши росіянинові шість з половиною мільйонів.

До всього іншого, необмежено вільними стають капітан команди 40-річний Дейв Андрейчак, що, утім, може взагалі завершити кар'єру, а також захисник Джессен Каллимор. У довершення до цього, обмежено вільними агентами 1 липня стануть герой фінального матчу Кубка Стенлі українець Руслан Федотенко, Корі Стіллман, Корі Саріч, Павло Кубіна і Фредрік Модін.

"Спорт-Експрес"