Українська правда

Федотенко привезе Кубок Стенлі до Києва 19-го липня

Сергей Шемшученко — 22 червня 2004, 18:42

Незважаючи на те, що наступний сезон через локаут може не відбутися, керівництво "Тампи" усе-таки підписало на рік контракт із російським голкіпером Миколою Хабібуліним, не дозволивши тому вийти на ринок вільних агентів (1 липня). А от з Федотенко поки переговори не велися.

- Думаю, конкретні пропозиції почнуть надходити після драфту новачків наприкінці червня, - говорить український хокеїст. - Тоді і наступить якась ясність. Мої агенти Дейв Шатія, що веде справи третій рік, і його партнер Алан Уолж, як говориться, тримають руку на пульсі.

У той же час Федотенко повідомив, що збирається найближчим часом привезти Кубок Стенлі, який він виграв з "Тампою" до Києва

"Знаю, що трофей поїде в Чехію, Швецію, Білорусію: туди його планує привезти Микола Хабібулін (з Мінська родом дружина голкіпера. - Прим. авт.), а потім проїде в Київ. Орієнтована дата приїзду 19 липня. Думаю, ця дата не зміниться. Можете так і написати - Федотенко везе Кубок у Київ", - зазначив Федотенко в інтерв'ю газета "Команда"