Українська правда

Естрадні виконавці збирають гроші для спортшколи

Сергей Шемшученко — 24 липня 2008, 16:38

Зірки естради зіграють проти спортивних журналістів у матчі за звання "Найкращої команди підтримки олімпійців", який має благодійну мету. Підтримати своїм голосом та спортивним завзяттям зірок та журналістів змусив жахливий стан Київської обласної школи вищої спортивної майстерності №2, де , між іншим, навчались такі стовпи світового спорту як чемпіон Світу зі стрибків в висоту Юрій Крамаренко, срібна призерка чемпіонату світу Людмила Блонська, чемпіонка Світу зі штовхання ядра Віта Павлиш та багато інших.

До речі, саме на базі цього спортивного закладу тренуються 9 спортсменів Олімпійської збірної України, котрі поїдуть на олімпіаду в Пекін, де боротимуться за найвищі спортивні звання задля нашої держави.

Незалежно від того, яка з команд вийде переможницею, усі кошти від матчу та концерту підуть на допомогу вище згаданій школі, а саме - на заміну застарілого спортивного обладнання та ремонт приміщень.

У складі команди естрадних виконавців зіграють Віктор Павлік, Віктор Дорошенко, Сашко Положинський, Назар Дронь, Фозі та Фагот, Костянтин Косинський та інші.