Українська правда

Дзамбротта: Ми просто змушені виграти чемпіонат

Сергей Шемшученко — 9 червня 2008, 13:47

Нещодавно 31-річний Джанлука Дзамбротта повернувся до Італії, де виступатиме за "Мілан" після двох не зовсім вдалих сезони у "Барселоні". Він перейшов до іспанського чемпіонату, коли його колишню команду "Ювентус" через корупційний скандал було відправлено до Серії В.

Але незважаючи на те хаотичне літо, Італія вчетверте здобула Кубок Світу в Німеччині, тому зараз намірюється здобути всього лише другий кубок чемпіонів Європи.

"Італія стане чемпіоном цього року, - декларує впевненість Дзамбротта. - Ми добре підготовлені до змагання. Виграти Кубок Світу набагато важче ніж чемпіонат Європи, але нам вдалося це зробити.

Отже ми просто змушені виграти чемпіонат. Наша група дуже важка (Групу D називають "групою смерті". Суперниками Італії у ній є збірні Голландії, Румунії та Франції), і якщо ми виграємо, то за бортом чемпіонату залишаться 2 наших найбільших конкуренти. Матч проти французів є дуже важливим, але не є тою битвою, як більшість людей вважають. Італія - чемпіон, і Франції потрібно з цим змиритися. Слід відзначити, що Іспанія та Португалія також дуже небезпечні."

www.goal.com