Українська правда

Директор харківського Палацу спорту відстрілювався газовим пістолетом від хокеїстів "Дружба-78" та їх батьків...

Сергей Шемшученко — 22 серпня 2006, 15:39

У понеділок, 21 серпня в харківському Палаці спорту пролунали постріли. Жертви і потерпілих немає.

Як повідомили в Центрі громадських зв'язків управління МВС у Харківській області, у понеділок вдень у приміщенні харківського Палацу спорту в результаті конфлікту з декількома представниками хокейної школи "Дружба-78" директор спортивної школи СДЮШОР Сергій Бржа вистрілив з газового пістолета в повітря.

Стрілянині передувала бійка між учасниками конфлікту.

За словами представника міліції, Бржа зробив 3 постріли, тікаючи від представників хокейної школи. Переслідувачів було близько 25 чоловік - в основному батьки дітей, що займаються в хокейній школі "Дружба-78". Бржа тікав у свій кабінет і стріляв не прицільно. У результаті в одного з нападаючих невеликий опік шиї. У деяких сльозилися очі.

У міліції також повідомили, що на сьогоднішній день діє рішення суду першої інстанції, відповідно до якого спортивне товариство "Дружба-78" варто розпустити, що і допустило можливість виникнення конфлікту на цьому ґрунті.

В даний час ведеться розгляд, з'ясовується ступінь ушкоджень, що одержали учасники бійки, а також вирішується питання, по якій статті буде порушена кримінальна справа.