Українська правда

Димінський не отримає землі Міноборони і готелю "Жорж"

Сергей Шемшученко — 27 липня 2008, 17:18

"Землі в Брюховичах належать Міністерству оборони України, це не компетенція Західного оперативного командування чи місцевих органів самоврядування комусь їх передавати. Всі рішення приймає міністерство", - зазначив у коментарі керівник прес-центру ЗОК Олександр Поронюк.

"На цих землях розташовано (і, я думаю, пан Димінський про це знає) 9 200 тонн вибухонебезпечних боєприпасів. Їх вивезення - це робота не одного місяця, в одному вагоні можна вивезти 60 тонн", - додав він.

Не віддадуть Димніському і готелю "Жорж".

"Заяви Петра Димінського щодо готелю "Жорж" - дивні. Яким чином міська влада може комусь передавати майно, яке їй не належить? Вона цього зробити не зможе, адже будівля готелю "Жорж" їй не належить", - заявив сьогодні заступник генерального директора ТзОВ "Готельний комплекс "Жорж" Костянтин Корнєєв.

Корнєєв поінформував, що будівля готелю з минулого року належить ТзОВ "Готельний комплекс "Жорж".

Нагадаємо, почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський готовий повністю профінансувати будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові та інфраструктури навколо нього. Взамін він хоче землю в Брюховичах (120-140 га, що є під складами боєприпасів, та базу обленерго і заводу "ЛОРТА"), на горі Тростян (колишня олімпійська база "Динамо" -Славськ), а також готелі "Львів" і "Жорж", спортивну базу "Спартак" та кілька ринків.

Окрім цього, стадіон "Україна", цілісний майновий комплекс якого місто передало в оренду ФК "Карпати", після Євро-2012 Петро Димінський планує перетворити на Колізей, проти чого вже виступила Федерація легкої атлетики Львівської області.

За матеріалами zaxid.net