Українська правда

Десять одеських готелів підписали договори з туроператором УЄФА

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2009, 11:57

Десять одеських готелів підписали договори з німецькою туристичною фірмою "Tui Travel", уповноваженою УЄФА на бронювання й продаж готельних номерів, про бронювання місць для вболівальників, які приїдуть на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на управління інформації Одеської міськради, 50 представників готелів Одеси, які взяли участь у переговорах зі співробітниками німецької туристичної фірми "Tui Travel" Адамом Крчуком і Поліною Донєвою, погодилися забронювати не менше 65% своїх номерів під розміщення вболівальників, які приїдуть до України.

Ще десять керівників готелів після завершення переговорів підписали договори з турфірмою-представницею "сім`ї УЄФА" в тих містах України та Польщі, де передбачається провести матчі Євро-2012.

Крчук і Донєва також провели переговори з адміністрацією пасажирського терміналу Одеського торгового порту про залучення плавучих круїзних лайнерів для розміщення вболівальників.

За словами Крчука, "Tui Travel", що є другим у світі за величиною туроператором, зацікавлена в цьому і, в рамках ділових зв`язків із власниками морських лайнерів, "може самостійно провести переговори про захід в Одеську гавань влітку 2012 року 5 круїзних суден".

Керівництво порту, в свою чергу, висловило готовність розмістити біля морвокзалу пасажирські лайнери, в яких футбольні вболівальники зможуть забронювати сотні кают.

Найближчого тижня очікується повторний візит представників "Tui Travel", які планують завершити процес укладення договорів із одеськими готелями.