Українська правда

День дев'ятий. Українці продовжують боротьбу

Сергей Шемшученко — 17 серпня 2008, 00:15

Анонс виступів українських спортсменів на Олімпійських Іграх у Пекіні 17 серпня:

Легка атлетика

Сьогодні Оксана Скляренко та Тетяна Філонюк бігтимуть у марафонській дистанції. У першому раунді 100 м з бар'єрами почне виступи Євгенія Снігур. У кваліфікаційному раунді стрибків у висоту змагання почнуть Дмитро Дем'янюк, Олександр Нартов та Юрій Крімаренко. Розпочинає боротьбу і Анастасія Рабченюк, яка бігтиме у першому раунді на дистанції 400 м з бар'єрами. Ольга Саладуха виступить у фіналі потрійного стрибку.

Бокс

Відразу у чвертьфіналі почне боротьбу Олександр Усік. Його суперник - Клементе Руссо з Італії.

Велотрек

З кваліфікації у гонці переслідування стартує чоловіча команда у складі Володимира Дюді, Любомира Полатайка, Максима Поліщука та Віталія Щедова. Також у переслідуванні, але у одиночному розряді боротиметься Леся Калітовська. Її суперниця у поєдинку за бронзову нагороду - новозеландка Алісон Шенкс.

Стрибки у воду

У фіналі виступить Олена Федорова.

Кінний спорт

У командних та індивідуальних змаганнях зі стрибків починають виступи наші вершники Олександр Оніщенко, Катерина Оффель, Бьорн Нагель та Ван Геберге Жан Клод.

Веслування

Українська парна четвірка у складі Світлани Спірюхової, Олени Олефіренко, Наталії Ляльчук і Тетяни Колеснікової стартують у фінальному заїзді.

Стрільба

Олімпійський чемпіон Артур Айвазян та Юрій Сухоруков у кваліфікації стрілятимуть з гвинтівки з коліна.

Теніс

Олена та Катерина Бондаренко зіграють матч за 3-є місце парного розряду з китайською парою Ян Зі/ Джерг Джей.

Важка атлетика

У ваговій категорії до 94 кг виступи починає Артем Іванов.

Вільна боротьба

З 1/8 боротьбу починає Оксана Ващук (до 72 кг). Її суперниця Майдер Унда з Іспанії. Юлія Остапчук стартує одразу з чвертьфіналу у категорії до 63 кг, її суперниця визначиться у сутичці японки Каорі Ічо та Олесі Замули (Азербайджан).