Українська правда

ЧС-2006. Сеуканд: "Такі моменти не прикрашають як хокей так і Сашу Бобкіна"

Сергей Шемшученко — 12 травня 2006, 12:37

- Ми грали до тих пір поки вистачало сил, а їх на вистачило на два періоди, - зазначив після гри з Росією головний тренер української команди Олександр Сеуканд. - Дуже урізаний склад. У вчорашній грі ми втратили три захисника. Це дуже тяжка втрата і грати зі збірною Росії в ослабленому складі ми ще не готові.

- Прокоментуйте вилучення Бобкіна?

Це питання не до мене, а до суддівського корпусу. Таке положення. Я думаю, що дебют Бобкіну не вдався. Він наніс травму гравцю збірної Росії і це дуже кривдно. Хокей є хокей, але такі травми неприємні. По-перше, багато які гравці зі збірної України чи грають, чи товаришують з хокеїстами збірної, а це вдвічі неприємно тому, що спорт є спорт і боротьба є боротьба. Такі моменти не прикрашають як хокей так і Сашу Бобкіна.

У нас були відсутні три захисника і прийшлося гравця атаки перевести в захист, а це не одне й те ж. Грати ж на рівних зі збірною Росії в такому складі не змогла б жодна команда. У нас з Італією був фінал, гра вийшла дуже емоційна і хлопці потратили дуже багато сил, а грати за два дні такі матчі дуже тяжко.

www.sokol.kiev.ua