Українська правда

ЧС-2002. Богданов визначився з попереднім списком збірників

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2002, 12:20

Головний тренер збірної України хокею Анатолій Васильович Богданов в інтерв‘ю сайту "Українська Хокейна Агенція" назвав попередній склад національної збірної на ЧС-2002 в Швеції. У нього на сьогодні входять - воротарі: К.Симчук,
І.Карпенко, А.Федоров; захисники: С.Климентьев, В.Ширяєв, Ю.Гунько, В.Тимченко, В.Завальнюк, А.Остроушко, А.Савицький, О.Полковніков, Д.Толкунов, Р.Мараховський; нападаючі: В.Шахрайчук, В.Бобровников, Д.Цируль, А.Гніденко, Р.Сальников, В.Олецький, Б.Савенко, В.Литвиненко, К.Касянчук, С.Харченко, А.Василевський, А.Зіневич, Б.Проценко, Р.Безщасний, Д.Марковський, А.Матвійчук, Д.Христич, А.Понікаровський, О.Шафаренко і Е.Лазарєв.

Потрібно також додати, що список цей буде зазнавати зміни по мірі того, яка інформація буде приходити з стану команд-учасників плей-офф північноамериканських ліг. Цілком ймовірно, що до середи, 24 квітня - дня вильоту збірної в Гетеборг в складі збірної з'являться нові імена.

Остаточне рішення про присутніх в списку кандидатах багато в чому буде залежати від їх гри в контрольних матчах з нижегородським "Торпедо", які відбудуться в п'ятницю, 19-го квітня в 18-00 і в суботу, 20-го квітня у 13-00 в ЛДС "Авангард".

Звичайно, реальна сила невдахи Суперліги цього сезону, напевно, не йде в порівняння з національними збірними країн, що готуються до чемпіонату світу, однак, за словами Анатолія Васильовича, матчі з "Торпедо" вже стали прикметою подальшого успішного виступу нашої збірної. Так, тренування-тренуваннями, а реальний матч - є реальний матч. А від спарингів зі словенцями, наприклад, довелося відмовитися через різні, в тому числі і фінансові, причини.

"Українська Хокейна Агенція"