Українська правда

Чемпіонат Європи. Чоловіча та жіноча збірні України завершили виступ в командних турнірах

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2011, 12:31

На чемпіонаті Європи жіноча збірна України у складі Маргарити Песоцької, Ганни Гапонової, Поліни Трифонової та Ірини Моцик в першому дивізіоні (Championships Division) в групі "В" посіла останнє, четверте місце, програвши румунка 2:3, росіянкам - 0:3 і німкеням 1:3.

У турнірі за 9-16 місця українки програли команді Хорватії 2:3, виграли у Словаччини 3:1 і Туреччини - 3:1, посівши у підсумку 13-е місце і зберігши за собою на наступний рік прописку в елітному дивізіоні (Championships Division).

У командному турнірі у чоловіків у другому дивізіоні (Challenge Division) збірна України у складі Коу Лея, Ярослава Жмуденка, Олександра Дідуха та Євгена Прищепи в групі "F" посіла друге місце. Українці виграли у команд Молдови - 3:0, Люксембургу - 3:0 і програли Сербії - 2:3.

У турнірі за 17-24 місця програли іспанцям - 1:3, данцям - 2:3, виграли у бельгійців - 3:0 і посіли у підсумку 23-е місце. На наступному континентальній першості українці також будуть грати в Challenge Division.

У фіналі чоловічого командного турніру зустрінуться збірні Німеччини і Швеції, у фіналі жіночого - збірні Нідерландів та Румунії, пише sportonline.ua.