Українська правда

Чемпіонат світу. Українська "молодіжка" пробилася в фінальну четвірку

Сергей Шемшученко — 13 грудня 2001, 15:47

Молодіжна збірна України не зважаючи на всі свої проблеми, пробилася до фінальної четвірки команд, які поборються за путівку до елітного дивізіону. Нагадаємо, що українці на чеміпонаті світу, виступають в першому дивізіоні. В австрійському Зельтвегі українська молодіжка виступала в групі А, і посіла друге місце яке дозволило їй вийти до наступного раунду. По ходу групового турніру, українці переграли збірну Польщі з рахунком 3:2, зіграли внічию з італійцями 3:3 та поступилися збірній Німеччині – 1:2.

До наступного раунду окрім української "молодіжки" пробилися команди Австрії, Норвегії та Німеччини. Наступний свій матч збірна України гратиме проти команди Австрії 14 грудня.

За словами головного тренера збірної України, Олександра Куликова, напередодні чемпіонату, перш за все команда зазнала проблем при комплектуванні складу. І парадокс тренери команди не змогли найти 22 хокеїста, щоб подати заявку!!!, і букли вимушені заявляти третього голкіпера. Окрім того команда на чемпіонаті, не зможе розраховувати на свої легіонерів які за різними обставинами не зможуть приїхати до збірної.

За інформацією сайту "Гнездо"