Українська правда

Чемпіон України двічі поступився росіянам

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2008, 13:46

Закінчилася поїздка електростальців (ХК "Динамо" Електросталь, Росія) до України, куди тренерський штаб підмосковного "Динамо" відправився з ціллю максимально наситити ігровою практикою хокеїстів основного складу та найближчого резерву. Для клубу це є особливо важливим перед вирішальними іграми чемпіонату Росії з хокею на траві.

На вінницькій землі команда провела три контрольних поєдинки з місцевими клубами. Першими суперниками росіян стали спортсмени "Динамо-ШВСМ" ("Олімпік"). В запеклій боротьбі північні сусіди одержали перемогу з рахунком 7:4. Гарну гру росіяни продемонстрували і в двох матчах з вінницьким клубом "Колос-Секвойя". Першу гру закінчили з "сухим" рахунком 3:0, друга зустріч команд знову лишила перевагу на боці "Динамо" - 3:1.

Хоча матчі мали дружній характер, будемо сподіватися, що наші тренери звернуть увагу на помилки гравців та змінять тактику команди. Адже незабаром відбудеться перше коло Европейської хокейної ліги, де клубу "Колос-Секвойя" потрібно буде проявити неабияку жагу до перемоги та високий клас гри.

uhf.com.ua