Українська правда

Богданов на 90% визначився зі складом на ЧС-2003

Сергей Шемшученко — 22 квітня 2003, 11:35

Головний тренер збірної України Анатолій Богданов в інтерв'ю газеті "Весь спорт", зазначив, що нині у таборі національної команди знаходяться 25-ть гравців, і це практично 90% тих хокеїстів які зіграють на чемпіонаті світу.

- Зараз у нашому розпорядженні 25 польових гравців і три воротарі, зазначив Богданов. Ще раніше, після гри у Москві відмовилися від Василевського і Полоницького, а у Києві подякували за роботу Млинченко, Доніку і Бондарєву. Зараз в команді залишилися ті, яких на 90% можна назвати учасниками чемпіонату світу і тих, які на підході до них."

Що стосується легіонерів з НХЛ, то на попередньому етапі як мінімум, не зможе допомогти команди Руслан Федотенко, клуб якого "Тампа-Бей" сенсаційно пробився до наступного раунду плей-офф. Приїзд Варламова та Понікаровського поки під питанням.

"Гравців такого рівня як Федотенко, Варламов, Понікаровський ми готові прийняти за день, два до початку турніру. Останній термін - 25-е квітня. Якщо до цього часу по них нічого не буде ясно, то розраховувати на них не будемо. А якщо, дасть Бог, пройдемо у наступний етап, то зможемо взяти двох гравців додатково", підкреслив Анатолій Богданов.

Українська хокейна агенці& газета "Весь спорт"