Українська правда

Богданов характеризує суперників збірної України по турніру в Латвії

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2002, 10:51

Головний тренер збірної України з хокею Анатолій Богданов оприлюднив попередній склад збірної на участь у турнірі в Ризі, у рамках першого етапу European Ice Hockey Challenge, в якому з 30 серпня по 1 вересня, візьмуть участь збірні Латвії, України, Франції та Данії. Всього у списку Богданова знаходяться 35-ть хокеїстів.

Характеризуючи суперників на першому етапі Ice Hockey Challenge, Анатолій Богданов сказав, що манера гри всіх команд йому добре знайома. Особливо збірної Латвії, з якою останнім часом збірна України зустрічається кожний рік. Але проте, латиші збираються зібрати всі найсильніших, у тому числі і і НХЛ-івців Ірбе, Озолінша і Жолтока.

Збірна Франції - хороша добротна команда, яку тренує фінський фахівець. Та й збірна Данія так само не подарунок. Хокей в цій країні розвивається з кожним роком, і не випадково датчани наступного року дебютують на чемпіонаті світу в групі А.

У чемпіонаті країни грають непогані майстри з Фінляндії і Швеції, команди очолюють шведські фахівці. А кращі датські гравці виступають в еліт-лізі чемпіонату Швеції.

Окрім всього, Анатолій Васильович, задоволений, що буде проводиться такий турнір як Ice Hockey Challenge. Тому що, завдяки цьому тренерський штаб збірної України має можливість перевірити в справі тих гравців, які були в складі команди, та тих, які на підході.

"Громадське радіо"