Українська правда

Біліч: "За друге місце ще потрібно буде добре поборотися"

Сергей Шемшученко — 7 червня 2009, 08:16

У першому таймі відбіркового матчу до Чемпіонату світу 2010 року активнішою були українці, а у другому - хорвати. Про це після поєдинку заявив головний тренер господарів Славен Біліч.

"Якщо розділити гру на дві частини, то у першому таймі українська збірна була живішою, небезпечнішою, цікавішою. І хоч з перших хвилин вдалося повести у рахунку, вже на 15 хвилині ми на тренерській лавці задумалися про те, що ж нам робити далі. У центрі поля у нас утворилася дірка, і її треба було ліквідовувати. Саме тому з перших хвилин другого тайму ми випустили на полі Вукоєвіча і Леко. Ми спробували вирішити виниклу проблему за рахунок моторики, агресії", - сказав він.

"Нам вдалося збалансувати нашу гру, і після перерви умови диктувала вже збірна Хорватії. Ми діяли набагато цікавіше, агресивніше та сильніше за суперника, але, на жаль, пропустили другий м'яч. А найбільше розчарування звичайно ж від того, що ми впустили кілька чудових нагод для того, щоб забити третій м'яч", - цитує наставника dynamo.kiev.ua.

"Я, звичайно, уважно вивчав турнірну таблицю. Але поки пройдена лише половина шляху, і попереду стільки матчів, що можу сказати одне: за друге місце ще потрібно буде добре поборотися", - підсумував Біліч.