Українська правда

Австрійці готові побудувати у Борисполі готельний комплекс

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2009, 13:33

Австрійська компанія Maculan має намір побудувати в Борисполі (Київська область) комплекс, що складається з готелю і бізнес-центру. Про це було повідомлено торговим радником посольства Австрії в Україні Грегором Постлєм.

За його словами, відповідний проект повністю підготовлений компанією. "Наскільки я знаю, у неї є і фінанси, зараз головне питання - отримання необхідних дозволів, що займає багато часу. Це сфера діяльності української сторони, яка повинна підвищити свою ефективність для залучення інвестицій", - сказав Г.Постль.

Він також повідомив, що австрійський будівельний концерн Strabag визначиться з подальшою стратегією своєї діяльності в Україні після того, як УЄФА в травні 2009 р. остаточно визначить, скільки українських міст братимуть участь в проведенні Чемпіонату Європи з футболу 2012.

Г.Постль також повідомив, що наразі на український ринок вийшла австрійська компанія Marzek Etiketten, яка придбала в Дніпропетровську завод з виробництва тари та упаковок. "Це інвестиції на кілька мільйонів євро, тому що компанія купила та поставила туди нове обладнання", - сказала Г.Постль.

gazeta.ua