Українська правда

4 червня компанія GMP презентує проект реконструкції НСК "Олімпійський"

Сергей Шемшученко — 2 червня 2009, 13:33

У четвер, 4 червня, о 14:30, з метою інформування громадськості про хід робіт реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський", на будівельному майданчику стадіону розпочнеться черговий "День відкритих дверей", повідомляє прес-служба Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

До участі в заході Мінспорту запрошує представників засобів масової інформації та громадських організацій. Крім того, у зв'язку із утворенням Верховною Радою України тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для перевірки дотримання законодавства України при проведенні реконструкції НСК "Олімпійський", надіслані запрошення і членам цієї комісії.

У планах заходу передбачено презентацію стадії "Проект" - "Реконструкція існуючих та будівництво нових об'єктів НСК "Олімпійський" представником генпроектувальника - менеджером компанії GMP Романом Хеппом, а також брифінг Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка "Про хід підготовки НСК "Олімпійський" до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".

2012ua.net