Українська правда

"Сокіл" зіграв товариські матчі з "Кераміном"

Сергей Шемшученко — 29 липня 2002, 11:48

У суботу та неділю київський "Сокіл", готуючись до чемпіонату Східно-Європейської хокейної ліги, провів два контрольних поєдинки проти білоруської команди "Керамін". У першому матчі кияни перемогли з рахунком – 4:1, а у другому поступилися – 1:4.

Вже місяць київський "Сокіл", під керівництвом Олександра Сеуканда, проводить тренування на льодовій ковзанці "Крижинка". Зараз у складі киян тренується велика група відомих гравців, серед яких і капітан збірної 39-річний Валерій Ширяєв. Крім того, 1-го серпня на тренувальний збір повинен під’їхати гравець Національної хокейної ліги – Дмитро Христич.

Також, за словами головного тренера київського "Сокіла" Олександра Сеуканда, в перших числах серпня команда планує виїхати в Подольськ і провести декілька товариських матчів із місцевим "Вітязем", окрім того ведуться переговори про контрольні поєдинки з клубами зі Словаччини.

Стосовно фінансового стану команди, то, за словами Олександра Сеуканда, він залишається стабільним. Компанія "Кока-Кола" продовжує залишатись генеральним спонсором клубу. На сьогодні команду залишили Руслан Бещастних і Сергій Харченко, які будуть захищати кольори одного з клубів третьої ліги чемпіонату Німеччини. Серед головних поповнень можна назвати екс-беркутівців Євгена Алілова, Андрія Савченка та Василя Полоницького. Не виключно, що кольори "Сокола" буде захищати Богдан Савенко. Але про остаточний склад команди поки що говорити зарано.

Вже 5-го вересня почнеться чемпіонат СЄХЛ. Свій перший поєдинок кияни проведуть 11-го вересня проти білоруського "Нємана". До речі, збірна України 30-го серпня у рамках European Ice Hockey Challenge зіграє зі збірними Латвії Франції та Данії.

Громадське радіо