Українська правда

"Сокіл" вже не "Сокіл", а муніципальний клуб

Сергей Шемшученко — 9 липня 2003, 17:39

Віднині київський "Сокіл" -муніципальний клуб. Про такі зми в житті чемпіонів країни повідомивначальник команди Василь Фадєєв

За словами Василя Митрофановича, нову першість України і ВЕХЛ команда почне з дещо підкоректованою назвою "Сокіл-Київ". Пов'язано це з тим, що 51% акцій клубу перейшло у управління Київміськради, а іншими відсотками акцій клубу, різною мірою, володіють міськрада профспілкового суспільства "Україна", комерційне підприємство "Хвиля" і готель "Салют".

Що стосується останніх новин з табору "соколят", то в понеділок Олександр Сеуканд провів перше льодове заняття на ковзанці "Крижинка", що тривала майже дві години (з урахуванням паузи на заливання льоду). В інтенсивному тренуванні брали участь 28 польових гравців і два воротарі (Селиверстов, Каращук). На жаль, багато хто з них точно не залишаться в команді. Наприклад, Віталій Семенченко, що продовжив контракт із "Гомелем" на один сезон. Майже напевно не затримаються в "Соколі" Микола Ладигін, Олександр Матвійчук, Андрій Миколаїв, кращий бомбардир минулого чемпіонату Іспанії Оле Синьков і молодий Віталій Куликов - син Олександра Куликова.

Також невідомо поки майбутнє в "Соколі" ще двох "масачников" Сергія Черненка й Олексія Коваля, що брали участь у першому тренуванні команди.

Команда