Українська правда

"Сокіл" у Континентальному Кубку стартує з другого раунду

Сергей Шемшученко — 12 червня 2005, 18:03

У суботу у Відні відбулося жеребкування розіграшу Континентального кубку з хокею. Так стали відомі три клуби, які одержали право зіграти в суперфіналі кубка минаючи попередні стадії. Це угорський "Альба Волан", віце-чемпіон Росії "Лада" (Тольятті) і срібний призер чемпіонату Швейцарії "Цюріх".

На першій стадії розіграшу, що пройде з 23 по 25 вересня, за право виходу в другий раунд посперечаються "Стяуа" (Румунія), "Дрімленд Куінз" (Естонія), КХЛ "Медвесчак" (Хорватія), "Црвена Зірка" (Сербія й Чорногорія), "Поліс Академісі" (Туреччина), ХК "Хака" (Іспанія), "Хапоель Ганей" (Ізраїль) і "Славія" (Болгарія).

У другій стадії (14-16 жовтня) стартує київський "Сокіл", а також "Енергія" (Литва), ГКС "Тихі" (Польща), ХК "Рига 2000" (Латвія), "Малхаус Скорпионз" (Франція), "Ковентрі Блэйз" (Великобританія), "Амстел Тайгерз" (Нідерланди), "Хернінг Блю Фокс" (Данія), ХК "Юність" (Мінськ, Білорусія. Ці клуби визначать три найсильніших команди, які з 18 по 20 листопада разом зі словенським "Акроні" розіграють єдину путівку в суперфінал Континентального кубка.

Суперниками "Сокола" по групі будуть ХК "Юність", "Торпедо" й один з "кваліфайерів".