Українська правда

"Сокіл" розпочав підготовку до сезону

Сергей Шемшученко — 2 липня 2004, 14:47

1 липня київський "Сокіл" розпочав підготовку до нового хокейного сезону. До занять "на землі" приступили голкіпери Селіверстов і Бруль, захисники Гунько, Полоницький, Савицький, Назаренко, Полковников, В.Черненко, Скороход, Рябенко, нападаюч - Бобровников, Савенко, Харченко, Гніденко, Бондарєв, Гончаренко, С.Черненко, Коваль, Шевченко, Олецький. Днями до них повинний приєднатися Гнітько, у першому тренуванні брав участь і Семенченко. Підписання контрактів гравців з командою призначено на 12 липня. Разом з "старожилами" займається група молодих хокеїстів 1987 р.н. (12 чоловік).

Збір пройде в Пуща-Водиці, з 12 липня по 1 серпня. Заняття "на землі" будуть чергуватися з льодовими тренуваннями. У планах "Сокола" провести кілька спарингів, суперники для яких зараз підбираються. Наставник киян, А.Сеуканд, виразив бажання зіграти в Києві контрольні зустрічі з ХК "Гомель", а в серпні нанести гомельчанам відповідний візит.

У серпні планується також участь великої групи гравців "Сокола" у складі збірної України в кубку "Спартака". Також киян запрошують на серпневий хокейний турнір у Пензу.

"Українська хокейна агенція"