Українська правда

"Сокіл" двічі обіграв один із найсильніших клубів Білорусі

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2004, 16:08

Місяць назад київський "Сокіл" розпочав підготовку до нового сезону, і проведе його найсильніший клуб України, як відомо, у Відкритому чемпіонаті Білорусії. Керівництву київського клуба вдалося істотно зміцнити склад команди.

У "Сокіл" повернувся цілий ряд досвідчених гравців. Першим іспитом оновленого колективу стали два гостьових товариських двобої з однією з найсильніших команд Білорусі - "Гомелем". В обох зустрічах успіх святкували підопічні Олександра Сеуканда - 2:1 (у гостей відзначилися Савенко і Наваренко) і 4:1 (Бобровников, Сальников, Коваль і Бондарєв).

В Гомелі наставник киян задіяв 21 гравця: воротарі - Бруль і Селіверстов; захисники - Гунько, Полоницький, Наваренко, Полковников, Ладигін, Рябенко і Фадєєв; нападаючі - Савенко, Бобровніков, Матвійчук, Литвиненко, Гніденко, Сальников, Харченко, Бондарєв, Олецький, Шевченко, Черненко і Синьков.

Цікаво, що за "Гомель" грали відразу п'ять українських легіонерів. Це воротарі Олександр Федоров і Сергій Кисліцин, захисники В'ячеслав Тимченко і Денис Ісаєнко, а також нападаючий Євген Млинченко.

До того ж стало відомо, що з 3 по 5 вересня збірна України візьме участь у першому раунді турніру "Європейський хокейний виклик", що пройде в Латвії. Крім господарів майданчика, суперниками українців будуть збірні Білорусії і Франції.

"Факти"