Українська правда

"Магнітка" попрощалася з Христичем та Климентьєвим

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2004, 15:37

Магнітогорський "Металург", який став віце-чемпіоном російської Суперліги розпрощався відразу з трьома українськими гравцями. За повідомленням прес-служби ХК "Металург" у наступному сезоні за команду не гратимуть 9-ть провідних виконавців серед яких українці: Сергій Климентьєв, Дмитро Христич та Ігор Карпенко.

І якщо відмова від послуг Христича, який за деякою інформацією перейшов до "магнітки" за 500 тисяч доларів дещо прогнозована через травми, які останнім часом переслідують українця, то інші два українські старожили російського клубу, мабуть, будуть розчаровані такою новиною. І Климентьєв та й Карпенко не один сезон відіграли за "Металург", а Сергій взагалі був одним з кращих захисників не тільки магнітогорського клубу, а й всієї російської Суперліги.

Тим не менш, сталося те, що сталося. На офіційному сайті ФК "Металург" значиться наступне повідомлення з приводу розлучення з цими гравцями. "...На зміну прийде молодь. Місцева хокейна школа вже кілька років видає відмінну "продукцію".

До речі, воротар Ігор Карпенко заявлений за збірну України на чемпіонат світу в Чехії. Климентьєв та Христич не поїдуть до Острави через травми.