Українська правда

Тренер ЦСКА: Касянчук став одним з кращих крайніх нападників

Сергей Шемшученко — 27 травня 2009, 13:07

Український форвард московського "Динамо" став одним з кращих крайніх нападників клубу КХЛ у минулому сезоні. Про це заявив головний тренер ЦСКА -нової команди українського збірника - В'ячеслав Буцаєв.

"Ми вважаємо, що цей гравець у змозі посилити гру нашої команди. Костянтин добра грає у зоні нападу, має великий досвід ігор у плей-офф, у складі національної збірної команди України багато разів виступав на чемпіонатах світу", - сказав він.

За словами наставника, необхідно враховувати, що після сезону у "Тракторі", де Касянчук був беззаперечним лідером, Костянтин зміг перебудуватись у "Динамо". На думку Буфаєва, маючи менше ігрового часу, українець діяв дуже ефективно і став одним з кращих крайніх нападників команди.

Поки тренер московського клубу не готовий сказати з ким із партнерів Касянчук гратиме у ЦСКА в одній ланці.

"Наразі рано про це говорити. Звичайно, у нас є певні ідеї як максимально використати найкращі якості цього нападника, але поки що ми знаходимось у стадії комплектації команди. Остаточні ігрові зв'язки визначаться лише на останньому зборі", - наводить слова тренер прес-служба ПХК ЦСКА.