Українська правда

Разін відмовився виступати за збірну України

Сергей Шемшученко — 2 лютого 2009, 17:30

Захисник московського "Динамо" та збірної України Геннадій Разін відмовився брати участь у матчах національної команди відбору до Олімпіади у Ванкувері.

Хокеїст послався на різні обставини, повідомляє пре-служба київського ХК "Сокіл" із посиланням на слова тренера-консультанта збірної України Анатолія Богданова.

"Не зможе приїхати в збірну московський динамівець Геннадій Разін, який послався на обставини різного роду", - сказав Богданов.

За його словами у першому тренуванні збірної, яка розпочала підготовку до турніру у Ризі, не взяли участь легіонери з білоруської екстраліги та російської КХЛ. З усіх "білорусів" приїхав лише захисник мінського "Кераміна" Олег Благий.

"Заняття вийшло фактично зірваним. Ми планували зробити ставку на роботу в "більшості-меншості", але неприїзд легіонерів сильно спантеличив тренерський штаб", - сказав Богданов.

Причиною неявки легіонерів стало перенесення туру білоруського чемпіонату на один день.

"А в КХЛ у неділю, 1 лютого, також проводилися матчі за участю наших легіонерів. Чекаємо на кандидатів завтра-післязавтра", - додав тренер.

Нагадаємо, 1 лютого збірна України почала свій збір напередодні кваліфікаційного "відбору" до олімпійських ігор 2010 року (5-8 лютого в Ризі).