Українська правда

Екстраліга. Огляд українського легіону

Сергей Шемшученко — 12 листопада 2009, 13:10

Український захисник гродненського "Немана" Олег Благой отримав травму у першому матчі білоруської Екстраліги за нову команду.

Наш хокеїст не зміг продовжити матч проти "Вітебська" вже на самому початку зустрічі після силового прийому з боку нападника суперників Алєксєя Герловського.

У тому ж матчі наш нападник "Вітебська" Артем Гніденко став гравцем матчу у складі свого клубу, відзначившись шайбою та передачею. Інший українець Артем Бондарєв став найкрашим у складі гродненців. На його рахунку шайба і передача.

Екс-захисник київського "Сокола" Юрій Наваренко у складі "Вітебська" відзначився шайбою. Його одноклубник Василь Полоницький записав на свій рахунок одну результативну передачу.

З перемоги дебютував у "Юності" наш захисник Дмитро Толкунов, який на пару з Артемом Остроушком не дали розігратися нападникам "Кераміна". Останній, до речі, став зіркою матчу.

У тому ж матчі до перемоги мінчан доклалися й Олег Тимченко з Олександром Матерухіним, які на двох (другий віддав, перший забив) "розкоркували" ворота "Кераміна".

Не пішла гра у Віктора Андрущенка та Павла Развадовського з солігорського "Шахтьора". Їх клуб програв "Хімволокну" на останніх хвилинах зустрічі.