Українська правда

Збірну Румунії Луческу може очолити в травні?

Сергей Шемшученко — 14 квітня 2009, 09:31

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу поки відмовляється коментувати чутки про своє можливе призначення на посаду керманича збірної Румунії і говорить, що цю тему можна буде обговорити тільки по поверненні із Марселя, або ж на початку травня, повідомляє Террикон з посиланням на ProSport.

"Із приводу збірної ніяких коментарів від мене поки не буде. Це не означає "Так", і це не означає "Ні". Я взагалі зараз не хочу говорити на цю тему. Але раз вже зайшла розмова про моє майбутнє, скажу, що крім Румунської Федерації Футболу, є клуби, що у курсі про швидке закінчення мого контракту.

Але я не збираюся з ними вести ніяких переговорів. Це було неповагою до моєї роботи в "Шахтарі". Можливо, тільки по приїзду з Марселя або на початку травня можна буде помізкувати на цю тему.

Розумію, що в такому випадку для певних пропозицій може бути занадто пізно, але я хочу сконцентруватися на тім, що роблю зараз. Зараз тільки ми і "Шахтар", а думати про інші речі просто недоречно.

Щось подібне було вже узимку, коли турецькі і румунські газети мусували чутки про мій швидкий відхід з "Шахтаря", та й уболівальники вивісили один раз банер схожого змісту. І все через спекуляції в пресі, тому що особисто я нічого такого не говорив", - розповів Луческу.