Українська правда

Збірна України (U-17) зіграє товариські матчі з Німеччиною

Сергей Шемшученко — 17 березня 2009, 12:21

У неділю, 15 березня, юнацька збірна України (футболісти 1992 року народження) вирушила до Німеччини, де 17 і 19 березня проведе два контрольні матчі проти команди господарів.

Формуючи склад кандидатів, наставник "синьо-жовтих" Олександр Головко зробив ставку на перевірених виконавців. Серед 18 гравців, викликаних до лав збірної, немає жодного новачка. Звертає на себе увагу присутність у списку двох легіонерів, які виступають у Німеччині, - півзахисників Руслана Куриленка та Дениса Причиненка.

Варто зазначити, що для наших суперників ці спаринги є одним з важливих етапів підготовки до фінальної частини Євро-2009 (U-17). Саме бундестім буде господарювати на турнірі, який проходитиме з 6 по 18 травня. Наша збірна, нагадаємо, зійшла з дистанції у першому кваліфікаційному раунді.

Склад збірної України (U-17)

Воротарі: Роман Данкович (УФК Львів), Максим Коваль ("Металург" Запоріжжя)

Захисники: Андрій Бацула ("Кремінь" Кременчук), Максим Давидчук (УОР Сімферополь), Микола Жовтюк (УФК Львів), Володимир Коваль, Дмитро Рижук (обидва - "Динамо" Київ), Іван Ордець ("Шахтар" Донецьк)

Півзахисники: Руслан Бабенко ("Дніпро" Дніпропетровськ), Антон Довгий, Віталій Рябушко (обидва - "Динамо"), Олександр Караваєв, Олександр Нойок (обидва - "Шахтар"), Руслан Куриленко ("Айнтрахт" Франкфурт), Денис Причиненко ("Тенніс-Боруссія" Берлін)

Нападники: Пилип Будківський ("Шахтар"), Максим Жичиков (УФК Харків), Віталій Іванко ("Металург" Донецьк)

ffu.org.ua