Українська правда

Заварова не влаштовує місце, яке посідає "Арсенал"

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2008, 11:43

Олександр Заваров, головний тренер "Арсеналу", після перемоги (1:0) над "Чорноморцем" заявив, що обидві команди в цій грі не показали бажаного футболу.

"Сьогодні футбол не вийшов, причому з двох сторін: і з нашої, і "Чорноморця". На перше місце вийшли найголовніші якості футболістів: характер, уміння не програти боротьбу, пред'явлення до себе високих вимог. "Арсенал" усе це показав, тому і досяг переможного результату. Не скажу, що в нас гірше підбір гравців, але така погода і засніжене поле зрівнюють шанси.

Ми давно заслуговували позитивного результату, але десь не щастило. Сьогодні ми переломили злу долю і перед останньою грою в 2008 році з "Кривбасом" сповнені оптимізму. А що далі - покаже зимова перерва. І не тільки для "Арсеналу", для керівників всіх українських команд", - Заваров.

Також тренер заявив, що його не влаштовує місце, яке в даний момент займає "Арсенал" в турнірній таблиці і 1 грудня вони все обговорять з президентом команди.

"Я сподіваюся, що доклав максимум зусиль для того, щоб "Арсенал" залишався на плаву. Маю на увазі свій професіоналізм і групу тренерів, а також персоналу, тобто всіх тих, хто працює зі мною. Думаю, що 1-го грудня ми обговоримо наші проблеми з керівництвом клуба. Я - тренер амбіційний, таким був і футболістом. Тому займане "Арсеналом" місце в турнірній таблиці мене не влаштовує з багатьох причин. Переговоривши з керівниками клуба ми зрозуміємо, якісь речі, про які не велася мова раніше.

ФК Чорноморець